Driedaagse trainingsprogramma’s

De trainingen Pure Authentic body Communication en Sensitive Riding zijn driedaagse trainingen die je een verdieping geven in grondwerk en rijden. De training is gericht op deelname met je eigen paard(en). In overleg is het mogelijk om deel te nemen met een paard van de locatie. Deze trainingen vinden plaats op onze hoofdlocatie in Zelhem.

Clinics en Individuele Trajecten

Clinics zijn driedaagse privétrainingen die je zelf kan organiseren en in ruil voor de organisatie neem je gratis deel. Ze vinden plaats aan huis of bij jezelf op stal. Een clinic wordt geheel afgestemd op de wensen van de deelnemers, dus als je een groep mensen hebt die graag een training willen volgen dan kan je een clinicdatum boeken. Na het houden van een clinic kan als hiervoor interesse is, met de groep een lestraject gepland worden.

Verdiepende jaaropleidingen

De jaaropleidingen zijn enerverende opleidingstrajecten die geschikt zijn voor mensen die op professioneel niveau hun kennis willen verdiepen of voor mensen die de relatie met hun eigen paard willen versterken. De opleidingsjaren brengen je training naar een hoger niveau en bieden je een genuanceerd inzicht in het gedrag van je paard. Deze jaartrajecten vinden plaats op onze hoofdlocatie in Zelhem. Deelname is met eigen paard(en).

Body Awareness and Authentic Movement

Deze Body Awareness ééndaagses zijn bedoeld als aanvulling op de paardentrainingen om je lichaamstaal nog verder te ontwikkelen. In de eerste twee trainingen is het lichaamswerk volledig toegespitst op het grondwerk. In de laatste twee trainingen zijn alle sessies gericht op het rijden. Je kan de dagen per twee (basis en vervolgtraining) of per vier boeken, afhankelijk of je voorkeur uitgaat naar grondwerk, rijden of beide. Deze trainingsdagen zijn zonder paardenwerk en worden gegeven op onze hoofdlocatie in Zelhem.

0
    0
    Inschrijvingen
    Geen traningen toegevoegdSchrijf je in voor een training