Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Clinic Driedaagse, een groepstraining met je paarden op maat

 • 3 dagen intensieve begeleiding op maat
 • 10u tot 17u
 • totaal 4 deelnemers + de organisator
 • 450,- euro per persoon + organisator gratis
 • deelname met eigen paard(en)
 • op je eigen locatie of op onze hoofdlocatie in Zelhem
 • dit programma organiseer je zelf en wordt inhoudelijk gegeven door Djesse Stubbe
Inschrijven, data en locaties

Thema naar keuze

Ken je meerdere mensen die het leuk zouden vinden om een intensief en op maat gemaakt trainingsprogramma te volgen?

Deze privé training is aangepast aan de wensen en vragen van de deelnemers. In deze clinic kijken we naar wat er mogelijk is om iedereen een optimaal traject aan te bieden, met hun eigen paard, in hun thema naar keuze.

Thema’s kunnen variëren tussen meer beheersing in het grondwerk, rijden, het gymnastiseren van je paard of longewerk. Maar er kan ook gewerkt worden aan het vergroten van je kwaliteiten en leiderschap, beheersing van je lichaamstaal, inzicht in het karakter van je paard of het overwinnen van opgebouwde angst. De mogelijkheden zijn legio!

Afhankelijk van de vragen bestaat de training uit praktijk met paarden, bewustzijnsoefeningen, Authentic Movement of een combinatie daarvan.


Wat kan je verwachten?

In deze clinic wordt er gekeken naar WIE jouw paard is, of het paard waar je mee werkt.

 • Wat is zijn karakter en waar liggen zijn kwaliteiten?
 • Zijn er lagen en blokkades aanwezig uit het verleden die zijn gedrag beïnvloeden?
 • Wat heeft hij nodig om sprankelend, open, gevoelig, verantwoordelijk en meedenkend in de omgang te zijn?
 • Welke training brengt hem weer optimaal in balans?

Hierbij wordt er gewerkt aan de kwaliteiten van elke deelnemer, zodat je met minder te doen, meer bereikt. Deze training bestaat onder andere uit:

 • Authentic Movement, awareness of the body sessies. Hiermee wordt je balans, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn vergroot.
 • Ontwikkeling van je lichaamstaal. Wat is lichaamstaal, hoe kan je het gebruiken en hoe druk je uit wat je wilt communiceren of overbrengen?
 • Inzicht in je eigen kwaliteiten en het effect op je paard(en).
 • Intensieve uitleg over het gedrag van jouw paard zodat je niet alleen begrip krijgt voor wie hij is, maar hem ook kunt gaan bieden wat hij nodig heeft.

Afhankelijk van het thema kunnen hier nog andere gerichte onderwerpen bijkomen.


Intake

Heb je interesse in het organiseren van een clinic 3-daagse? Dan kan je je inschrijven door in de agenda een hiervoor bestemde datum te reserveren. De data die gereserveerd zijn, zijn niet meer beschikbaar.

Na je inschrijving wordt er telefonisch contact met je opgenomen en wordt er uitgebreid met je besproken welke mensen aan de clinic willen deelnemen, wat jouw en hun vragen zijn, welke paarden er deelnemen en waar jullie tegenaan lopen of wat jullie wensen te leren. Vervolgens wordt er gekeken naar de meest geschikte invulling voor de drie dagen.

Een clinic vindt in het algemeen plaats op je eigen locatie. Hiervoor is het wel nodig dat er voldoende infrastructuur aanwezig is om op een goede manier met het paard te kunnen werken. Indien dit niet het geval is, is het mogelijk om met jullie paarden naar onze hoofdlocatie in Zelhem te komen.

Onder een goede infrastructuur verstaan we:

 • Een geschikte buiten- of binnenbak van minimaal 20m bij 20m (indien het een grondwerktraining is) en 20m bij 40m (indien het een rijtraining is), met een goede bodem, waar met het paard in gewerkt kan worden. Als je een rijbak heb die 20m bij 30m is, is dit voor een eerste training ook voldoende.
 • Een beschutte plaats bij de buitenbak waar iedereen uit de zon, wind of regen kan zitten. Dit kan een overdekt prieel zijn of je kan ook iets in de vorm van een solide tentconstructie opzetten.
 • Een verwarmde binnenruimte waar bij slecht weer de bewustzijnsoefeningen gedaan kunnen worden en indien het koud is, geluncht en opgewarmd kan worden.


Als organisator neem je gratis deel!

Als je een clinic organiseert neem je zelf gratis deel.

De overige vier deelnemers maken hun clinicbedrag aan jou over. Je kan de clinic via deze website afrekenen door op deze inschrijvingslink te klikken. Je hoeft dan enkel de voor jouw gereserveerde datum aan te klikken en de rest wijst zichzelf uit. De uiterste betaaltermijn is 2 maanden voor startdatum.


Na het volgen van de Clinic 3-daagse kan je doorstromen naar:

Voor meer info over onze werkwijze kan je kijken onder: