Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Authentic Movement, awareness of the body

  • 1-daagse training body awareness
  • 10u tot 17u
  • 4 tot 6 deelnemers
  • 125,- euro
  • deze trainingen worden gegeven in Zelhem en zijn zonder paarden
Inschrijven, data en locaties

A pure manifestation of the soul

Ons lichaam is een wonderbaarlijk organisme. Een buitengewoon instrument, waar we onszelf de hele dag door mee bewegen. Het geeft expressie aan wie we zijn. Onze gedachten, verlangens, emoties, gevoelens. Onze levenskracht, ideeën en ambities.

Maar hoe ontwikkelt, gezond en flexibel is jouw lichaam? Hoeveel kan je ermee? Hoeveel aandacht besteed je eraan? En hoeveel van je echte potentie gebruik je?

In oude martiale kunsten was het leren beheersen van het lichaam een art of life. De kracht van energie, de helderheid van geest, balans, souplesse, evenwicht. Het lichaam was een pure manifestatie van levensspirit.Een manifestatie die in onze culturen steeds meer naar de achtergrond verdwenen is. Maar werken met paarden vanuit authenticiteit vraagt beheersing. Hoe meer je van de potentie van je lichaam ontvouwt, hoe verfijnder je werk kan worden.

In deze 1-daagse training biedt Djesse inspirerende sessies waarin je een verruimd bewustzijn ervaart en de kracht van het lichaam weer losmaakt. Deze sessies stimuleren energiebeheersing, doorstroming, balans en souplesse. Je leert bewegen met gevoel, handelen met beheersing en expressie geven aan wie jij vanbinnen bent zodat je fysieke manifestatie opnieuw een belichaming kan worden van je ziel.

Deze fine tuning van je lichaam ligt aan de basis van het werk met paarden, want een dans - heeft een danser nodig!

Become the change you want to see in your horse…Praktische informatie

De Authentic movement, awareness of the body dagen zijn verdiepende dagen die je kan doen als aanvulling op de andere trainingen als je je lichaamsbewustzijn en skills in lichaamstaal op een nog bewuster niveau wilt brengen. Deze trainingen zijn zonder paardenwerk en spitsen zich toe op lichamelijke ervaringssessies. De dagen zijn enkel toegankelijk voor mensen die een eerdere paardentraining gedaan hebben omdat de oefeningen gelinkt zijn aan deze specifieke wijze van werken met paarden en er gedurende de dag ook linken gemaakt worden met het paardenwerk.

Alle dagen gaan door op onze hoofdlocatie in Zelhem. De groepen worden bewust klein gehouden omdat dit veel meer kwaliteit biedt en ruimte geeft voor persoonlijke aandacht.


Programma

10.00u – 10.45u, introductie

10.45u – 11.00u, pauze

11.00u – 11.45u, bodywork - blokkade ontwindend en verbeteren van de doorstroming

11.45u – 12.00u, pauze

12.00u – 13.00u, bodywork - verbeteren en verdiepen van de balans

13.00u – 14.00u, lunch

14.00u – 15.00u, bodywork - het verscherpen van de zintuigen en je gewaarzijn

15.00u – 15.15u, pauze

15.15u – 16.30 u, bodywork - synchronisatie, aanvoelingsvermogen, stilte en kernkracht

16.30u – 17.00u, cooling down en afsluiting dag