Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Programma's

Welkom bij het programma overzicht van 2022! Hieronder vind je een kort overzicht van de programma’s die dit jaar aangeboden worden. Het programma aanbod kan per jaar verschillen.

De trainingen Pure and Authentic body Communication en Sensitive and Connected riding zijn driedaagse trainingen die je een verdieping geven in grondwerk en rijden. De training is gericht op deelname met je eigen paard(en). In overleg is het mogelijk om deel te nemen met een paard van de locatie. Deze trainingen vinden plaats op onze hoofdlocatie in Zelhem.

Clinics zijn driedaagse privé en maatwerk trainingen die je zelf kan organiseren. Ze vinden plaats aan huis of bij jezelf op stal. Heb je een kleine groep van vier mensen die geïnteresseerd zijn om een training te volgen, dan kan je een clinicdatum boeken. Als organisator neem je dan zelf als vijfde deelnemer gratis deel. Voorafgaand aan de training word uitgebreid met je besproken welke mensen en paarden er deelnemen, waar men tegenaan loopt of wat men wenst te leren. Vervolgens wordt er gekeken naar de meest geschikte invulling voor de dagen.

De Body awareness en Authentic movement dagen zijn verdiepende ééndaagses die je kan doen als aanvulling op de andere trainingen als je je lichaamsbewustzijn en skills in lichaamstaal naar een dieper niveau wilt brengen. Deze trainingen zijn zonder paardenwerk en spitsen zich toe op jouw lichaamsbalans, kracht, souplesse, beheersing en bekwaamheid. Deze dagen zijn enkel toegankelijk voor mensen die een eerdere paardentraining gedaan hebben omdat de oefeningen gelinkt zijn aan specifiek deze wijze van werken en er gedurende de dag ook linken gemaakt worden met het paardenwerk.

De jaartrajecten zijn intensieve opleidingsjaren die geschikt zijn voor mensen die op professioneel niveau hun kennis willen verdiepen of voor mensen die de relatie met hun eigen paard willen intensiveren en versterken. De opleidingsjaren bieden een brede basis in het versterken van je eigen ontwikkeling, je inzicht in paarden en brengen je lichaamsbeheersing en bekwaamheid naar een hoger level. Deze jaartrajecten vinden plaats op onze hoofdlocatie in Zelhem. Deelname is met eigen paard(en).

De specialisatie jaren zijn opleidingsjaren die je kan volgen als je één van de jaartrajecten gevolgd hebt. Ze nemen je verder mee op het pad van je ontwikkeling en laten je kennismaken met de diepere lagen van het vrije gymnastiseren en het gymnastiserend rijden. Deze specialisatie jaren vinden plaats op onze hoofdlocatie in Zelhem. Deelname is met eigen paard(en).

Driedaagse trainingsprogramma's

Pure and Authentic body communication

Pure and Authentic body communication

3 dagen intensieve begeleiding

4 deelnemers

Sensitive and Connected riding

Sensitive and Connected riding

3 dagen intensieve begeleiding

4 deelnemers

Body Awareness dagen

Authentic Movement, awareness of the body

Authentic Movement, awareness of the body

1 day intensive bodywork

4 - 6 deelnemers

Jaaropleidingen

Jaaropleiding 'The art of groundwork, development in freedom'

Jaaropleiding ‘The art of groundwork, development in freedom’

Intensief jaartraject voor beheersing van grondwerk op deskundig niveau.

18 opleidingsdagen - 4 deelnemers

Jaaropleiding 'The art riding, balance through essence'

Jaaropleiding ‘The art riding, balance through essence’

Intensief jaartraject voor beheersing van rijden op deskundig niveau.

18 opleidingsdagen - 4 deelnemers

Specialisatie jaren

Specialisatiejaar 'Free Gymnastic Arts, de kunst van het gymnastiseren in vrijheid'

Specialisatiejaar ‘Free Gymnastic Arts, de kunst van het gymnastiseren in vrijheid’

Verdiepend specialisatietraject voor de beheersing van het vrije gymnastiseren op deskundig niveau

18 opleidingsdagen - 4 deelnemers

Clinics

Clinic Driedaagse, een groepstraining met je paarden op maat

Clinic Driedaagse, een groepstraining met je paarden op maat

een clinic kan je zelf organiseren en in ruil daarvoor neem je gratis deel

5 deelnemers

Een privé sessie...

In overleg is het mogelijk om een enkele privé sessie te nemen als je graag kennis wilt maken met deze wijze van omgaan met paarden m.b.t. het volgen van een jaartraject of als je tegen iets aanloopt met je eigen paard dat enige vorm van spoed verreist.

Deze privé sessies kan je volgen op onze hoofdlocatie in Zelhem. De sessies duren gemiddeld 1 uur per paard met een intake van 30 min. en zijn gericht op jouw vraag en behoeften. De kosten voor een sessie zijn 160,- euro voor de eerste 1,5 uur. Als het nodig is om de sessie te verlengen komt hier 40,- euro per halfuur bij. Het verlengen van een sessie vindt altijd plaats in overleg.

Contact