Terra Natura – School of Essence

Terra Natura is in de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in een wijze van omgaan met paarden waarin wederzijds respect en de natuur van mens en paard voorop staan. Het bedrijf was één van de eerste in Nederland en Belgie die voorbij de traditionele training van paarden reikte en trainingen aanbood waarin gekeken werd naar wat paard en mens individueel nodig hadden om tot een optimale samenwerking te komen.

De wijze van werken raakt veel oude waarden en levensprincipes aan. Dingen die ooit heel vanzelfsprekend waren maar in onze westerse cultuur op de achtergrond geraakt zijn.

Kijk voor alle trainingen op het Trainingsaanbod

HORSES TEACH US TO CONNECT TO WHAT IS REAL

De Trainingslocatie

De hoofdlocatie van Terra Natura – School of Essence ligt in het bosrijke Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie is uniek gelegen, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwisselend uit heide, bossen, vijvers en poelen te midden van het karakteristieke coulisselandschap van de Achterhoek.

Er is een sfeervolle cursusruimte aanwezig met uitzicht op de paardenweides en de rijbak. De speksteen houtkachel zorgt voor een aangename warmte bij koudere dagen en grote schuifpuien zorgen voor veel licht waardoor je niet het gevoel hebt dat je binnen zit. De paardenweides zijn omheind met houten natuurrasters waardoor de locatie een landelijke uitstraling heeft.
Aan de buitenbak staat een groot houten prieel waardoor je als deelnemer schaduwrijk en droog kunt genieten van de training.

Op deze hoofdlocatie gaan zowel de jaaropleidingen als de driedaagse trainingen Pure Authentic body communication en Sensitive Riding door. Maar wil je wat dichter bij huis blijven dan kan je ook een Clinic organiseren op je eigen locatie!

Alle informatie over de overnachtingsmogelijkheden van je paard kan je vinden op Hoofdlocatie Terra Natura.

0
    0
    Inschrijvingen
    Geen traningen toegevoegdSchrijf je in voor een training