Terra Natura – School of Essence


Wil je de relatie met je paard verdiepen en verfijnen? Meer inzicht krijgen in het karakter van je paard, wat hij van je nodig heeft of hoe je jezelf en hem optimaler in balans kunt brengen? Terra Natura, School of Essence staat voor een verfijnde en kwaliteitsvolle manier van omgaan met paarden die gebaseerd is op wederzijds respect en de individualiteit van het paard eerbiedigt.

De trainingen zijn ontwikkeld door Djesse Rave Stubbe. Ze biedt een breed en deskundig inzicht in paarden, gecombineerd met authentiek lichaamswerk, om je te helpen datgene te ontwikkelen dat voor jou en je paard essentieel is.

Ze biedt trainingen en jaaropleidingen in intuïtief grondwerk, rijden, gymnastiseerdend lichaamswerk met paarden, persoonlijke ontwikkeling, omgang en relatie.

Trainingsaanbod

HORSES TEACH US TO CONNECT TO WHAT IS REAL

De Trainingslocatie

De hoofdlocatie van Terra Natura – School of Essence ligt in het bosrijke Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie is uniek gelegen, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwisselend uit heide, bossen, vijvers en poelen te midden van het karakteristieke coulisselandschap van de Achterhoek.

Er is een sfeervolle cursusruimte aanwezig met uitzicht op de paardenweides en de rijbak. De speksteen houtkachel zorgt voor een aangename warmte bij koudere dagen en grote schuifpuien zorgen voor veel licht waardoor je niet het gevoel hebt dat je binnen zit. De paardenweides zijn omheind met houten natuurrasters waardoor de locatie een landelijke uitstraling heeft.
Aan de buitenbak staat een groot houten prieel waardoor je als deelnemer schaduwrijk en droog kunt genieten van de training.

Op deze hoofdlocatie gaan zowel de jaaropleidingen als de driedaagse trainingen Pure Authentic body communication en Sensitive Riding door. Maar wil je wat dichter bij huis blijven dan kan je ook een Clinic organiseren op je eigen locatie!

Alle informatie over de overnachtingsmogelijkheden van je paard kan je vinden op Hoofdlocatie Terra Natura.

0
    0
    Inschrijvingen
    Geen traningen toegevoegdSchrijf je in voor een training