Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Terra Natura, School of Essence

Wil je de relatie met je paard verdiepen en verfijnen? Meer inzicht krijgen in het karakter van je paard, wat hij van je nodig heeft of hoe je jezelf en hem optimaler in balans kunt brengen? Terra Natura, School of Essence staat voor een verfijnde en kwaliteitsvolle manier van omgaan met paarden en biedt trainingen en jaaropleidingen in grondwerk, rijden en gymnastiseren.

De trainingen zijn ontwikkeld door Djesse Stubbe. Voor Djesse is de kunst van het omgaan met paarden, een kunst van het leven zelf. In de afgelopen 22 jaar heeft ze veel mensen en paardentrainers geïnspireerd met haar unieke wijze van kijken, benaderen en invoelen. Ze biedt een breed en deskundig inzicht in paarden en helpt je om datgene te ontwikkelen dat voor jou en je paard essentieel is.

Djesse: Zoals alle oude levenskunsten, leert omgaan met paarden mensen iets over levenswaarden. Als je een paard op een diep niveau wilt ontmoeten, moet je bereid zijn om te beginnen bij je eigen ontwikkeling. Want geen systeem of methode weegt op tegen de echte authenticiteit van jouw ZIJN. Paarden inspireren ons om steeds weer tot de meest pure en essentiële vorm van onszelf te komen. Ze nodigen uit om intuïtief en aanvoelend in het moment te zijn. Uit de vorm te stappen, af te dalen tot de essentie en van binnenuit tot expressie te komen. Dat is een rijke levensweg, die voortdurend in beweging is…”

De hoofdlocatie van Terra Natura is gelegen in Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie heeft een rustige ligging, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwsselend uit heide, bossen, vijvers en poelen ten midden van het karakteristieke coulisselandschap van de achterhoek. Op deze locatie gaan de jaaropleidingen en driedaagse trainingen door.

Verder kan je ook een Clinic op je eigen locatie organiseren. Aan sommige trainingen kan je deelnemen zonder je eigen paard. Een overzicht hiervan kan je vinden op de programma pagina.