Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Body Awareness & Authentic Movement

Ons lichaam is een wonderbaarlijk organisme. Een buitengewoon instrument, waar we onszelf de hele dag door mee bewegen. Het geeft expressie aan wie we zijn. Onze gedachten, verlangens, emoties, gevoelens. Onze levenskracht, ideeën en ambities.

Maar hoeveel kan je ermee? Hoe ontwikkelt, gezond en flexibel is jouw lichaam? Hoeveel aandacht besteed je eraan? En hoeveel van zijn waarachtige potentie gebruik je?

In oude martiale kunsten was het leren beheersen van het lichaam een art of life. De kracht van energie, de helderheid van geest, balans en souplesse. De pure manifestatie van levensspirit. Werken met paarden vanuit authenticiteit vraagt beheersing. Hoe meer je van de potentie van je lichaam ontvouwt, hoe verfijnder je werk wordt.

In deze trainingen biedt Djesse inspirerende sessies waarin de kracht van het lichaam weer losgemaakt wordt. Deze sessies stimuleren energiebeheersing, balans, souplesse. Je leert bewegen met gevoel, handelen met beheersing, expressie geven aan wie jij vanbinnen bent. Zodat je fysieke manifestatie een belichaming kan worden van je ziel.

Deze fine tuning, ligt aan de basis van al het werk met paarden, want een dans - heeft een danser nodig!

So become the change you want to see in your horse…