Terra Natura, Slangenburg Zelhem

De hoofdlocatie van Terra Natura – School of Essence ligt in het bosrijke Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie is uniek gelegen, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwisselend uit heide, bossen, vijvers en poelen te midden van het karakteristieke coulisselandschap van de Achterhoek.

Er is een sfeervolle cursusruimte aanwezig met uitzicht op de paardenweides en de rijbak. De speksteen houtkachel zorgt voor een aangename warmte bij koudere dagen en grote schuifpuien zorgen voor veel licht waardoor je niet het gevoel hebt dat je binnen zit.

De paardenweides zijn omheind met houten natuurrasters waardoor de locatie een landelijke uitstraling heeft. Aan de buitenbak staat een groot houten prieel waardoor je als deelnemer schaduwrijk en droog kunt genieten van de training.

Activiteiten

Welke trainingen worden hier gegeven?

Ook kan je met een groep naar deze locatie komen als je een Clinic wilt organiseren maar hiervoor zelf niet voldoende faciliteiten hebt aan huis.
Als je interesse hebt in deze optie kan je contact opnemen via mail of telefoon en afstemmen of dit mogelijk is.

Meenemen van je paard op training

Meenemen van je eigen paard? Of deelnemen met een paard van hier?

In principe is deelname aan een trainingen in Zelhem altijd met je eigen paard. Mocht je deze niet hebben, dan kan er in overleg een trainingspaard beschikbaar gesteld worden. In dat geval wordt er een huurbedrag gevraagd van 15,- euro per dag. Er is per training 1 plaats beschikbaar waarvoor dit kan.

Als je interesse hebt in deze optie kan je hiervoor contact opnemen via mail of telefoon en afstemmen of dit voor je training naar keuze mogelijk is.

Overnachting en verblijf van je paard

Overnachting van je paard tijdens de trainingen is mogelijk. Voor de gastpaarden zijn er weidepaddocken beschikbaar. Deze paddocken zijn kort gegraasd waardoor paarden die moeilijkheden hebben om op gras te staan niet in de problemen komen.

De paddocken grenzen aan elkaar, waardoor de paarden nooit alleen staan. De prijs voor een paddock is 5 euro per dag/per paard. Je kan je eigen hooi meenemen of hooi van ons gebruiken. Indien je hooi van ons gebruikt vragen we hiervoor 10,- euro per 20 kilo baaltje. Het hooi wat op de locatie beschikbaar is, is stofvrij Duits kruidenhooi. Je kan deze bedragen tijdens de training contant afrekenen. Hooiprijzen zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de op dat moment geldende tarieven.

Boldijk 5A • 7021 JA Zelhem • Gelderland • Nederland
00 31 (0)6 472 64 503
contact(AT)terra-natura.nl
0
    0
    Inschrijvingen
    Geen traningen toegevoegdSchrijf je in voor een training