A Pure and Essential Way

Wil je de relatie met je paard verdiepen en verfijnen? Meer inzicht krijgen in het karakter van je paard, wat hij van je nodig heeft of hoe je jezelf en hem optimaler in balans kunt brengen?
Terra Natura, School of Essence biedt trainingen en jaaropleidingen in gymnastiserend lichaamswerk met paarden, grondwerk, paardrijden, persoonlijke ontwikkeling, omgang en relatie.

De trainingen en werkwijze zijn ontwikkeld door Djesse Rāve Stubbe. Voor Djesse is de kunst van het omgaan met paarden, een kunst van het leven zelf. In de afgelopen 25 jaar heeft ze veel mensen en paardentrainers geïnspireerd met haar unieke wijze van kijken, benaderen en invoelen. Ze biedt een breed en deskundig inzicht in paarden, gecombineerd met authentiek lichaamswerk, om je te helpen datgene te ontwikkelen dat voor jou en je paard essentieel is.

De trainingen en jaaropleidingen worden gegeven in Zelhem Gelderland op de hoofdlocatie van School of Essence. Maar wil je wat dichter bij huis blijven dan kan je ook een Clinic organiseren op je eigen locatie. Een overzicht hiervan kan je vinden op de trainingspagina.

The beauty and precision of ones question, makes the refinement of the horses answer

Terra Natura, School of Essence

De hoofdlocatie van Terra Natura, School of Essence ligt in het bosrijke Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie is uniek gelegen, midden in de stilte van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwsselend uit heide, bossen, vijvers en poelen te midden van het karakteristieke coulisselandschap van de Achterhoek.

Lees meer

Een nieuwe Media Pagina

Vanaf nu zijn alle blogs op een fijne, overzichtelijke manier te lezen op de nieuwe Media Pagina in een light of dark theme naar keuze.

Laat je inspireren door de talloze verhalen en video’s – een greep uit de praktijk van de afgelopen jaren – met leerrijke elementen die je bewustzijn over paarden vergroten en je inzicht geven in deze wijze van werken. Enjoy!

Ga naar de Media Pagina…

Pure Authenic Body Communication

Ben je nieuwsgierig naar dit werk en wil je graag een keer een driedaagse grondwerk training volgen? De eerstkomende training is van 6 t.e.m. 8 oktober in Zelhem. Op deze training zijn 4 praktijk- en 2 toeschouwersplaatsen beschikbaar.

Tijdens deze drie dagen leer je hoe je in het grondwerk met een verfijnde lichaamstaal kunt werken, hoe je je innerlijke kwaliteiten meer kunt ontwikkelen en het karakter alsook het gedrag van je paard nauwkeuriger kunt lezen.

Lees meer over deze grondwerk training..

0
    0
    Inschrijvingen
    Geen traningen toegevoegdSchrijf je in voor een training