Yes! Het is eindelijk zover…

Na maanden hard werken is de nieuwe website eindelijk af!
Jeetje, wat heeft hier veel werk in gezeten!
Ik ben enorm blij met het resultaat.

Mijn dank aan de websitebouwer die alles met veel zorg en oog voor detail in elkaar gestoken heeft. Maar ook aan de dochter van mijn partner die het als eerste persoon in 20 jaar voor elkaar gekregen heeft om een fantastisch logo voor me te ontwerpen waar ik helemaal weg van ben.

Een geheel nieuwe mediapagina!

Als je dit bericht leest dan heb je de nieuwe mediapagina al gevonden. Veel plezier ermee zou ik zeggen. De posts lezen een stuk fijner in deze nieuwe layout en ook de video’s zijn veel toegankelijker.
Mocht je het nog niet ontdekt hebben dan zit er links onderaan de pagina een icoontje waarmee je kunt kiezen of je de hele site liever in een lichte versie hebt of in een donkere. Afhankelijk van je eigen voorkeur.

Bij de ‘verhalen’ kan je alle inhoudelijke post vinden. Deze berichtenpagina dient voor alle nieuwtjes. Als er plekken vrij zijn voor trainingen of andere, dan komen deze allemaal hier te staan.

Verbeterde inschrijvingsprocedure

Ook de inschrijfprocedure heeft een upgrade gehad. Vanaf nu kan je aangeven of je tijdens de trainingen een toeschouwersplaats wilt hebben of een praktijkplaats, of je een clinic als deelnemer mee wilt doen of er één wilt organiseren.
En je kan op het inschrijvingsformulier alle info over je paard alvast doorgeven.

Maar natuurlijk is alles dat nieuw is waarschijnlijk nog niet foutloos. Dus mocht je iets tegenkomen dat niet werkt, let me know door even een mailtje te sturen.

Een nieuw e-mailadres

Belangrijk is om te vermelden dat het e-mailadres VERANDERT is. Ik kreeg op het oude adres helaas zoveel spam per dag binnen dat dit eigenlijk niet meer te doen was. Dus we beginnen met een schone lei. Vanaf nu is het nieuwe e-mailadres contact(AT)terra-natura.nl.

ENJOY!